Download Game Need For Speed Underground 2 (PC) Full Version

Posted by setyawan aja on Tuesday, April 16, 2013

Share this article :
Need For Speed Underground 2 - Download Need For Speed Underground 2 Free Gratis | Download Game PC 2013 - Download Game Need For Speed Underground 2 (PC) Full Version indowebster, mediafire, enterupload, 4shared, rapidshare. Serta tak lupa juga Serial Number Need For Speed Underground 2,  Download Game PC Full Version. Nah.. disini mr remoxp akan kembali hadir menyajikan game yang tentunya sangatlah menarik dan asik untuk dimainkan. Yap.. benar kali ini game Racing atau Balapan Mobil yang menjadi santapan kita kali ini. Dengan spesifikasi PC yang biasa biasa saja, game ini graphicnya pun tak kalah bagusnya dengan game game balapan yang membutuhkan spesifikasi PC yang bagus. Kita dapat memodifikasi mobil atau malah kita bisa download mod nya untuk menambah selera bermain kita dengan game ini, save save an nya ada juga lhoo, tp nggag asiklah kalau main tiba tiba udah buka semua mobilnya.. hahaha.. Game yang cukup menarik dan patut anda coba.. Dan kali ini bagi anda yang pengen segera Download Game Need For Speed Underground 2 (PC) Full Version ane sediakan, cekidot..
Need For Speed Underground 2
Need For Speed Underground 2 System Requirements untuk dapat menjalankan game keren ini :
OS: Windows 98/ME/2000/XP
933MHz Processor
RAM: 256 MB
Hard Disk: 2 GBfree
Video Memory: 32 MB
Sound Card: DirectX Compatible


Berikut Key Fitur dari Games Need For Speed : Underground 2 Full Version (PC)

  • Free-Roaming City: Explore a massive city divided into five distinct,interconnected neighborhoods, ranging from serpentine suburban hills to an intense downtown grid. A complex series of drivable freeways connect the neighborhoods together.
  • Emergent Gameplay: Want to make a name for yourself in the underground? You'll need to find it first. Races can happen anywhere and at any time and as players encounter rivals on the street they'll be clued into where they can buy the hottest upgrades or enter the most elite events.
  • New Gameplay Modes: Three new gameplay modes are added to last year's circuit, drift and drag competitions, challenging gamers to hone their skills in a number of driving disciplines.
  • Performance Tuning: Tune every aspect of your car's performance with hundreds of licensed aftermarket performance upgrades and then fine-tune everything from the gear ratio to the suspension for the ultimate ride.
  • The Hottest Cars: More than thirty of the most sought-after tuner cars are available from the hottest manufacturers--from Mitsubishi Motors, Nissan,and Toyota to Ford and Volkswagen, if they're hot on the street, they're in the game.
  • Visual Customization: With more than twice the visual customizations of last year's game, there are literally billions of car combinations available to gamers. Featuring audio upgrades, scissor doors, spoilers,headlights, side skirts, roof scoops, hoods, rims, wide body kits, neon and more, if you can trick it out in real life, you can trick it out in Need for Speed Underground 2.
  • Environmental Variety: Each of the five distinct neighborhoods in Need for Speed Underground 2 feature a unique look and feel, including varied driving conditions and track types. Road surfaces, real-time weather effects, and environmental hazards will keep gamers on their toes as they race from dusk till dawn.
Need For Speed Underground 2 preview

cars Need For Speed Underground 2

Berikut Cara Menggunakan Games Need For Speed : Underground 2 Full Version (PC) :

  • Unrar.
  • Burn or mount with daemon tools.
  • Install the game.
  • Use the keygen in /Crack dir on CD1 to generate your own key.
  • Or use any one of these:
  • 5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0
  • WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0
  • 6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0
  • LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0
  • ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0
  • Copy over cracked executables from /Crack dir on CD1 to your install dir.
  • play the game.

Game Need For Speed Underground 2 Yang Saya Ketahui Disamping masih banyak keunggulan lainnya, dan untuk update terbarunya semoga saja blog Mr Remoxp ini bisa selalu update untuk ke depannya dan selalu memberikan solusi buat kalian semua Jika Anda pengguna setia gamers silahkan download di bawah ini :
Download Now

Demikianlah Download Game Need For Speed Underground 2 (PC) Full Version semoga dapat bermanfaat bagi anda semuanya.

{ 14 comments... read them below or add one }

Rio M said...

makasih gan gamenya

Asek Cello said...

TERIMA KASIH BRO POSTINGANYA, AKU BISA MAIN GAME SEKARANG. "GBU"

Zudhy d'corroer said...

ijin sedoooooooot

Rena Azalia said...

Untuk downloadnya di sebelah mana ya?? tolong diberi tahu sybagi yg mengetahuinya..

Fatur said...

mantap gan, lanjut terus. www.bloggerawn98.com

download-123 said...

ijin download ya gan.....hehehe

freedownloadgamez said...

mantap nihhh coba download ya.....makacih....

Anonymous said...

membantuu ..punya gua gak lngkap jd ga asyikk

Gubuk Software said...

keren ni game.
ijin download sob

R!@n_sI_CHeaTer said...

Kok punya saya gak ada Nunggu Skip Ad nya gan? Beri solusi dikit gan

R!@n_sI_CHeaTer said...

Gan punya saya Kok gak ada hitungan mundurnya ya.? Please Wait truz.? Ada solusi gak gan.?

setyawan aja said...

itu mah flash km mas, coba aja pake browser yg lainnya

Muhammad Rivaldy said...

TRIMS ya gan

best pcgame said...

i love need for speed series now a days i am playing need for speed 5 thats rocking game keep it up buddy

Post a Comment